I kurset «Forretningsmodellering» setter vi fokus på forretningsmodellen som «motoren» i bedriften din. Hvordan du skal designe opp den beste og mest effektive modellen som gjør at DIN bedrift, basert på DIN ide, går rundt og bringer den til dine ønsker og mål.

Vi ser på dette gjennom Osterwalders Business Model Canvas, en visuell modell og en oppstilling av de 9 viktige elementene som enhver bedrift må inneholde for å fungere. Gjennom kurset fokuserer vi på hvert enkelt element, ser på sammenhengen mellom dem, og ser etter dynamikken, bevegelsen og balansen mellom dem, slik at du forstår hvordan den fungerer.

Du vil også se hvor og hvordan du kan ta de riktige beslutningene for at nettopp DIN bedrift skal skille seg ut og ha det lille ekstra som skal til for å tiltrekke seg kundene.

Forretningsmodellering er også et viktig strategisk verktøy for å styre og utvikle bedriften videre, og å forstå hvilke unike verdier bedriften er basert på.

Kursholder: Berger Bedriftsutvikling AS ved Morten Berger

Dato: 11.05.22

Tid: 18:00 – 21:00

Sted: Nettbasert. Ved påmelding vil du motta en link som du logger deg på via Teams (trenger ikke ha lastet ned Teams for å delta)